ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ

DRUCKFARBEN

Η ανεύρεση και διοίκηση ταλέντων είναι μεγάλης σημασίας για εμάς. Στην ομάδα της Druckfarben το παν είναι η μάθηση, ανάπτυξη, καινοτομία και συμβολή σε ένα καλύτερο μέλλον για την εταιρία και την κοινωνία μας.

_____

ΠΑΘΟΣ

Οι άνθρωποι μας είναι παθιασμένοι στο καθημερινό τους περιβάλλον εργασίας. Είναι περήφανοι πρεσβευτές των brand και προϊόντων μας και είναι πρόθυμοι να κάνουν το κάτι παραπάνω συμβάλλοντας στην επιτυχία της εταιρίας.

Image module
_____

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Θα δουλέψεις σε μια εταιρία που την χαρακτηρίζει κοινωνική υπευθυνότητα. Εδώ και πολλές δεκαετίες, η Druckfarben είναι μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρία η οποία νοιάζεται για τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και το περιβάλλον.

_____

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Είτε δουλεύεις για τον R&D τομέα είτε για την εξυπηρέτηση πελατών, είτε για το τομέα της πληροφορικής, κάθε νέο έργο προκύπτει μέσα από την ανταλλαγή καινοτόμων και εμπνευσμένων ιδεών.

_____

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Οι υπάλληλοι της Druckfarben είναι υποστηρικτικοί, φιλικοί και συνεργάσιμοι. Σέβονται ο ένας τον άλλον και εργάζονται ομαδικά, με έντονο το πνεύμα συνεργασίας. Στην Druckfarben θα βρεις ένα δομημένο επαγγελματικό περιβάλλον το οποίο προάγει τις αληθινές και ειλικρινείς σχέσεις μεταξύ των υπαλλήλων. Τα παραπάνω αποτελούν αποτέλεσμα θετικής νοοτροπίας, όπου μπορείς εύκολα να συζητήσεις ιδέες και να δικτυωθείς με όλους τους συνεργάτες ανεξαρτήτου θέσεως μέσα στην εταιρία.

_____

ΟΡΑΜΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Θα έχεις μια ξεκάθαρη αίσθηση για το τι να κάνεις και ποιο είναι το ‘γιατί’ πίσω από αυτό. Οι ομάδες μας δουλεύουν σαν μία, για να επιτύχουν έναν κοινό στόχο. Θα είσαι καλά καθοδηγημένος να συμβάλλεις με τις ιδέες και τον ενθουσιασμό σου από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και θέληση να μοιραστούν την γνώση τους με τους συνεργάτες.

Η Druckfarben είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε στείλτε μας email στο hr@druckfarben.gr