Προΐόντα

Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας που εγγυώνται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα

Εφαρμογές

Εφαρμογές προστιθέμενης αξίας από μια ομάδα ειδικών με υψηλή εξειδίκευση

Συμβουλευτική

Εκτενής καθοδήγηση σχετικά με την ασφάλεια των προϊόντων, τους νόμους & κανονιστικές διατάξεις
Image module

Ο Αφοσιωμένος
Συνεργάτης σας

H Druckfarben δεν είναι απλώς μια βιομηχανία παραγωγής εκτυπωτικών μελανιών αλλά ο πραγματικά αφοσιωμένος συνεργάτης σας, καθώς προσπαθούμε διαρκώς να ανταποκριθούμε στις μοναδικές σας ανάγκες.

Πετύχετε τους στόχους σας αποτελεσματικά!

Καθοδηγούμε για την επιτυχή διαχείριση των μελανιών και υποστηρίζουμε 24/7 για να εξασφαλίσουμε εξαιρετική συσκευασία και ασφάλεια των καταναλωτών
Επικοινωνήστε μαζί μας

Κλάδοι αγοράς
που εξυπηρετούμε

Τρόφιμα & Ποτά, καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα, καπνός, λιπάσματα, υγιεινή και προσωπική φροντίδα, καταστήματα λιανικής πώλησης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προϊόντα

Μελάνια Βάσης Νερού & Διαλύτη

Λύσεις

Μελάνια φλεξογραφίας & βαθυτυπίας

Υπηρεσίες

Διαχείριση χρωμάτων και υποστήριξη χρωματομετρίας

Μηχανήματα

Εκτύπωση & Συσκευασία

Image module
SYMETALPlastimakVlachos BrosAigis
Θετικά αποτελέσματα – ‘Μακροχρόνια συνεργασία, Αύξηση της αντοχής της επίστρωσης σε μηχανική καταπόνιση,Ευελιξία, Ικανότητα παροχής λύσεων σε τεχνικά θέματα και ικανοποίηση δικού μας πελάτη’.
SYMETAL
‘Η Druckfarben παρέχει ποιότητα προϊόντων και τεχνική υποστήριξη με άμεσες λύσεις στις εφαρμογές μας. Δημιουργία βάσης δεδομένων για τις αποχρώσεις μας. Μειώσαμε το χρόνο παραγωγής των αποχρώσεων με λιγότερα ποσοστά αστοχίας και χαμηλότερο χρόνο χρωματισμού στις μηχανές. Οι σημαντικότερες βελτιώσεις: Μείωση αποθεμάτων, Μείωση κόστους εκτύπωσης. Μπορέσαμε και αναπτύξαμε καινοτόμα προϊόντα εκτύπωσης με τις νέες σειρές μελανιών και εκμευταλευόμαστε στο έπακρο τις δυνατότητες της νέας μηχανής μας. Ο κύριος λόγος συνεργασίας με την Druckfarben είναι η ποιότητα και η τεχνική υποστήριξη’.
Plastimak
‘Τα προϊόντα της Druckfarben καλύπτουν επακριβώς τις ανάγκες μας, σε ανταγωνιστικές τιμές. Γίνεται συνεχής βελτίωση των προϊόντων μας, άμεση επίλυση διαφόρων θεμάτων όπως εκτύπωση σε ειδικά χαρτιά με συνταγές νέων χρωμάτων της κλίμακας Pantone κ.α.’ Καλύψαμε όλες τις ανάγκες που προκύπτουν στην αγορά συσκευασίας σε θέματα εκτυπώσεων, όπως επίσης και συνεχής βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών μας.
Vlachos Bros
‘Με την DRUCKFARBEN έχουμε 20ετή σταθερή συνεργασία. Έχουμε επιλέξει την DRUCKFARBEN ως βασικό προμηθευτή λόγω της πολύ καλής και σταθερής ποιότητας που συνδυάζεται με εξαιρετική εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Η συνεργασία αυτή μας έχει προσφέρει μεγάλο εύρος προϊόντων, τεχνικών λύσεων και βελτιώσεων. Θεωρούμε ότι η συνεργασία μας έχει ξεπεράσει την τυπική σχέση Πελάτη-Προμηθευτή και με την DRUCKFARBEN αισθανόμαστε πλέον πραγματικοί ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ’.
Aigis